Skip to main content

Login   -   Intranet

Privacyverklaring

Het Westfriesland Fonds respecteert jouw privacy en jouw rechten om je persoonsgegevens te controleren. Onze leidende beginselen zijn eenvoudig. We zijn volkomen eerlijk over welke gegevens we verzamelen en waarom. Het Westfriesland Fonds slaat jouw persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. Wij delen jouw gegevens niet met derden voor commerciële doelen en zullen dat ook in de toekomst niet doen.

Wat willen we van je weten?

Voor- en achternaam
Wij willen graag jouw voor-en achternaam weten om je persoonlijk te kunnen aanspreken wanneer wij contact met je hebben.
E-mailadres
Jouw e-mailadres gebruiken wij om informatie te geven over jouw aanvraag en om eventueel de gekozen nieuwsbrieven toe te sturen.

Telefoonnummer
Als wij vragen hebben over jouw aanvraag willen wij je graag kunnen bellen.

Informatie voor een aanvraag
Alle informatie die je aan ons stuurt via het digitale aanvraagformulier wordt opgeslagen in onze beveiligde database. Ook de opgeslagen, ingediende en afgehandelde aanvragen.

We gebruiken jouw gegevens voor het volgende:

Beoordelen van aanvragen
De informatie die je ons stuurt via het digitale aanvraagformulier gebruiken wij om de aanvraag te beoordelen.

Fraudepreventie
Wij hebben vertrouwen in mensen. Soms moeten we echter klantgegevens gebruiken om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Als wij fraude vermoeden dan moeten wij jouw gegevens doorgeven aan overheidsinstanties.

Vragen over jouw persoonsgegevens?

Recht op inzage en vergetelheid
Wil je jouw persoonsgegevens inkijken? Of wil je gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Laat het ons weten per e-mail.

Privacy Officer
Heb je een vraag of klacht over onze verwerking van jouw persoonsgegevens? Neem dan contact op met onze Privacy Officer.
J.H. Sijtsma
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.