Skip to main content

Login   -   Intranet

images/nieuws/Huttendorp_3HGK_26-07-2023.jpg#joomlaImage://local-images/nieuws/Huttendorp_3HGK_26-07-2023.jpg?width=800&height=533

Stichting Huttendorp Hoogkarspel

Op het terrein van de ijsbaan aan de Sluisweg vond van 26- tot 29 juli dit jaar voor de 6e keer het Huttendorp in Hoogkarspel plaats. Er werd met enthousiasme hard gewerkt door de kinderen en de vrijwilligers met geweldige resultaten en nog belangrijker: blije gezichten en prachtig teamwerk!
Van 150 kinderen en 30 volwassen vrijwilligers is dit prachtige evenement uitgegroeid naar 375 deelnemende kinderen en 50 volwassen vrijwilligers. Door de groei van het aantal deelnemers en daarbij de leiding door de jaren heen, werd de bestaande toiletvoorziening van de ijsclub en zelfgemaakte oplossingen daarvoor onvoldoende.
Voor de huur van een toiletwagen werd een bijdrage gevraagd aan het Westfriesland Fonds. Zo hoefde de deelnamekosten voor de kinderen niet te worden verhoogd. Een prachtig initiatief van het bestuur om hiervoor een bijdrage te vragen aan het Westfriesland Fonds, die uiteraard hiervoor werd toegekend.